Julens puslespill

For noen uker siden satt vi to og snakket om julefrydkalenderen. Hva skulle vi skrive om i år? Julepynt? Julesanger? Julesymbolikk? Eller? Etterhvert fant vi ut at temaet ikke er så viktig, for i bunn og grunn skriver om det samme hvert år, nemlig: «Hva ønsker vi å ha med i vår jul?»

Som voksen må man skape julen på nytt. Barndommens jul er forlengst forbi, den leter vi ikke etter heller. Så hvordan kan man som lage en voksen jul som føles som en hjemkomst, som en meningsfull og gledelig høytid på et personlig og godt vis?

Gjennom årene har vi samlet opp en rekke brikker i et fargerikt puslespill som vi kan kalle «Derfor feirer vi jul». Vi har prøvd ut mange brikker gjennom årene, noen har vi lagt bort igjen, andre har fått større og større plass i puslespillet. Noen av disse brikkene vil vi dele med dere i årets Julefrydkalender. Vi begynner 1. søndag i advent, hjertelig velkommen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s