19.desember- strålende jul

IMG_2480 julehus med poolFørst hadde huset vårt en gråskitten farge, trist. Hvis jeg kom gående og så det, tenkte jeg på alt som skulle vært gjort og alt som aldri ble gjort, det var som alltid å ha en skitten oppvask stående og aldri ha tid til å sette seg ned, synes jeg. Så malte vi det pinseliljehvitt! Da smilte det til meg der jeg kom og fortalte om nybakt kringle og velkommen og kaffen er klar, synes jeg. Tror ikke andre tenkte slik, men dem om det. Noen tenker til og med at det er innsiden som er viktigst.

Det synes ikke jeg, og ihvertfall ikke til jul. Kan være at jeg ikke ser huset utenfra så mye, men enn om jeg kan gi alle som går forbi et lite glimt av glede, håp og forventing? Enn om jeg med å pynte huset mitt sier : vi er mange som vil tenne et lys i mørket, vi er mange som tror på det gode, på fellesskapet, at julen betyr noe fra eller til? Enn om det?

Nå kan det vel være at noen av disse LYS ER BRA gavene er ganske overstrømmende. Da tenker jeg, jeg er glad for alle som leker og ønsker å gjøre noe mer ut av det meste. Jeg trenger ikke synes det er pent, jeg tar imot livsgleden og takker! Og så går jeg nok hjem og henger ut enda en lenke, skal ikke se bort ifra det!

IMG_2052julebåt

I år skriver vi om det å gi. Noen ganger blir det et sitat, noen ganger blir det litt undring, noen ganger ren fryd, vi får se! Velkommen til å bidra! Jeg kommer også til å tenke videre på min egen blogg http://www.indexyourlife.me velkommen innom der også!

Trygve og Solveig

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s